Founder, Owner

Leo Tuokko

Mikä saa Joensuulaisen perheenisän ja myyntijohtajan haksahtamaan verkkokauppaan? 

Varmaan se, kun on joku fiksaatio näihin rannekelloihin ja siisteihin tuotteisiin. Jotenkin takaraivossa on aina kytenyt ajatus, että jos joskus lähden yrittämään niin sitten myyn niitä tuotteita minkä parissa vietän aikani muutenkin. Kelloharrastuksen kautta on sitten hurahtanut viskien, sikareiden ja espressokahvien maailmaan. 

Enthusiast´s Gear & Goods Oy on meikäläisen piironki-idea ja on mukava saada testata omaa villiä ideaa osaavan porukan ja jo tunnetun brändin voimin. Suunnitelmia, ideoita ja intoa paljon - osaamista ei yhtään, katsotaan siis mitä tulee!

Leo vastaa toiminnan pyörittämisestä, asiakaspalvelusta ja tilaustenkäsittelemisestä sekä postittamisesta. 

Leo Tuokko

Co-Founder, Partner

Teemu Saksa

Päivä-, ilta- ja yötöinä eläinlääkärinä - vastapainona rannekello, kahvi, EDC- ja valokuvausharrastus. Instagramista @Walkoftime -tunnettu Teemu on yksi Suomen innokkaimpia kellokuvailijoita ja kotistudiota varten on ostettu myös uusi, isompi talo hiljattain. 

 

Partner, Board member

Lee Kasemets

Kelloharrastajapiirit tuntevat Leen PVR:n eli Punavuoren rannekkeen perustajana. Lee on todella kova vahvistus G&G tiimiin ja Leen vastuulla onkin oman tuotannon rannekemalliston suunnittelu, koordinointi ja eteenpäin kehittäminen. 

Lee Kasemets

Partner, "Real Watch-Enthusiast"

Jyrki Salminen

 Kelloharrastaja jo ajalta ennen internettiä. Jyrki on ollut näkyvä persoona legendaarisella Murobbs palstalla ja myöhemmin Facebookin kelloharrastajaryhmissä. Jyrkin ranteessa on käynyt yli 300 kelloa, joten jotain fiilistä rannetuntumasta Jyrkiltä löytyy. 

Jyrki Salminen