kellotarvike.fi on nyt gearandgoods.fi

Kellotarvike.fi verkkokauppa ja liiketoiminta siirtyvät Enthusiast's Gear & Goods Oy:lle 15.12.2021 alkaen. Kelloharrastajille suunnattu laadukkaiden kellonrannekkeiden- ja tarvikkeiden verkkokauppa jatkaa siirron jälkeen gearandgoods.fi verkko-osoitteen alla. Uudella yhtiöllä, sen nimellä ja konseptilla tavoitellaan entistä parempaa jalansijaa Suomessa sekä tähdätään tulevaisuudessa kansainvälisille markkinoille.

”Kelloharrastajapiireistä tunnetun Jim Erikssonin aloittama kellotarvike oli aikanaan hieno ensimmäinen versio Suomalaisesta kelloharrastajien suosimasta verkkokaupasta, jota lähdimme kehittämään eteenpäin. Nyt uusien omistajien myötä liiketoiminta, verkkokauppakonsepti ja valikoima tarkoitus viedä seuraavalle tasolle” – kommentoi Kellotarvike.fi:n taustalla vaikuttavan Aikaveijarit Oy:n omistaja Joni Öfverström.

Gerandgoods.fi verkkokauppaa lähdetään kehittämään Enthusiast's Gear & Goods Oy:n pääomistajan Leo Tuokon johdolla.  Rohkeana tavoitteena on olla Pohjoismaiden johtava harrastajatuotteisiin suuntautunut verkkokauppa. Suunnitelmissa on kellotarvikkeiden lisäksi mm. erilaisten kahvien, taskuliinojen, veitsien, sikarien, EDC-tuotteiden ja viskilasien/sikaritarvikkeiden lisääminen tuotetarjontaan. Haluamme myös tarjota kauppa-alustan ja lisänäkyvyyttä kotimaisille nahantyöstäjille.

”Kaikki lähti rakkaudesta elämän pieniin nautintoihin. Mekaaniset kellot, laadukkaat nahkavalmisteet, papujauhettu kahvi sekä laadukas viski. Huomasin, että oikein mistään verkkokaupasta ei saa näitä kaikkia tuotteita. Sosiaalisen median keskusteluryhmistä kuitenkin huomasi, että mikäli pidät mekaanisista kelloista – saatat pitää myös laadukkaista kahveista. Ajattelin, että varmasti muutkin kuin minä ajattelee samoin.” – toteaa Leo Tuokko

Tuotevalikoiman uudistuksen lisäksi haluamme jatkossa palvella kaikkia harrastajia alan parhaalla digitaalisella asiakaskokemuksella. Aiomme antaa asiakkaillemme enemmän mahdollisuutta vaikuttaa valikoimaan, toimituksiin ja verkkokaupan kehitykseen esimerkiksi gearandgoods.fi asiakasyhteisöksi luodun Facebook-ryhmän kautta, johon kaikki voivat vapaasti liittyä kysyäkseen tuotteista, antaakseen palautetta tai myydäkseen käytettyjä tuotteita.

Haluamme korostaa tuotevalikoimassa vastuullisuutta, aitoutta ja rehellisyyttä sekä oman asiakaskuntamme ainutlaatuista ääntä. Verkkokaupan rinnalle tulevaisuudessa rakennetaan valtakunnallinen shop-in-shop verkosto, jossa valikoimaan pääsee tutustumaan muuallakin kuin verkossa.

Gear & Goodsin valikoiman painopiste tulee olemaan oman tuotannon tuotteissa, joita brändätään vahvasti Suomalainen harrastajanäkökulma huomioon ottaen. G&G rannekkeet, nahkatuotteet, kahvit ja muu valikoima pyritään heti julkaisemaan uuden verkkokaupan julkistamisen yhteydessä.

Tässä merkittävässä roolissa tulee olemaan yksi Enthusiast´s Gear & Goods Oy:n omistajista Lee Kasemets. Kelloharrastajapiirit muistavat Leen Punavuoren Rannekkeen eli PVR:n perustajana.

”PVR oli hieno tarina, mutta jotenkin minulla on ollut tunne, että paljon jäi vielä saavuttamatta. G&G:n myötä pääsemme uudestaan synnyttämään PVR:n valikoiman uuden brändin alle ja mahdollisesti myös viemään kansainvälisille vesille.” – toteaa Lee Kasemets.

Kellotarvike.fi -verkkokauppa lopettaa toimintansa 15.12 ja gearandgoods.fi verkkokauppa avataan 6.1.2022.

Lisätetoja antaa:

Enthusiast's Gear & Goods Oy

Leo Tuokko

045 394 9662

gearandgoods.fi

asiakaspalvelu@gearandgoods.fi

Jätä kommentti

Osta nyt