Isänpäivän parhaat lahjaideat Gear & Goodsilta

Isänpäivää vietetään sunnuntaina 13 marraskuuta

Tämä onkin ensimmäinen kerta, kun Gear & Goods -verkkokauppa pääsee toimittamaan isänpäivätoimituksia. Tässä meidän vinkit onnistuneeseen isänpäivälahjaan. Toivotamme kaikille isille erittäin hyvää isänpäivää ja lämpimiä hetkiä perheen kanssa!

Kestävää, laadukasta ja persoonallista

Gear & Goods -verkkokaupan nahkatuote -valikoimasta löydät esimerkiksi elinikäisellä takuulla olevat Gear & Goods -tuotteet, joita jokainen isä tarvitsee.

Jos mennään sellaisella kulmalla, että "kaikille isille takuuvarmat" - niin tässäpä olisi kirjallisuutta - ja PARHAAT VASTAMELUKUULOKKEET, JOHON SULLA ON VARAA(Isällä ei ole)! 

Jos haluaa antaa jotain persoonallista sekä kestävää, on hyvä vaihtoehto Field Notes® Muistikirjakotelo. Takkatulen loimutessa, viskilasi toisessa kädessä ja elämänkertaa pehmeille sivuille kirjottaessa voi myös lähettää lämpimiä ajatuksia Geaer & Goods -miehistölle. 

Hienosti patinoituva korttikotelo on oiva valinta helpottaa isän arkea ja antaa jotain sellaista, mikä kestää isältä-pojalle. Muita hyviä valintoja ovat esimerkiksi Pirate Goodsin laadukas avainkotelo ja kelloharrastajan säilytystuotteet, kuten Watch Pouch ja Wallet Tray

Gear & Goods Watch Pouch

Kelloharrastaja-isän toivelahja

Kelloharrastajan ultimaattisin toive tänä isänpäivänä on Holme & Hadfield The Watch Deck - kellolaatikko. Ainoana jälleenmyyjänä euroopassa meillä on vielä muutama kappale näitä varastossa. Isompi "The Collector" on ennakkotilaus tuote ja näin ollen ei ehdi isänpäivän toimitukseen. 

Pienemmällä budjetilla kelloista kiinnostunutta isää tai hänen omatuntoaan voi helliä kokoamalla ns. starter packin: 

Bergeon rannekkeenvaihtotyökalu

Bergeon kellosepän luuppi

Wolf Windsor kellolaatikko 5 kellolle

Rannekkeita voi myös tilata mieleisensä kimaran, kaikissa sateenkaaren väreissä! Myös rannekelloja voi tilata isän mieltymyksien mukaan - ja ei hätää palautus / vaihto on meillä ilmainen! 

Mikäli haluat mennä helpoimman kautta ja antaa isän päättää itse, voit aina heittää takaperinvoltin oikealta kerien ja lisätä fygyä lahjakortille!

Savu -viskilasi ohjeiden kera

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä muistutamme SAVU-viskilasin erinomaisuudesta ja ainutlaatuisuudesta. Tästä tulostat isälle ohjeet viskilasin käyttöön. 

SAVU viskilasi

Jos ei muuta niin laita sumpit pihisemään isänpäivän kunniaksi!

Gear & Goods -kahvi

 

 

 

 

Jätä kommentti

Osta nyt