SAVU -viskilasin käyttö

SAVU -viskilasi ratkaisee jokaisen viskiharrastajan tunteman ongelman

Meitä viskiharrastajia on monenlaisia. Toiset hifistelevät enemmän ja toiset vähemmän. Jos olet joskus maistanut laadukasta viskiä, niin tiedät, että haju on vähintään yhtä suuri osa nautintoa kuten loistavassa ruoassakin. 

Gear & Goods -verkkokauppa on ollut SAVU -viskilasien virallinen jälleenmyyjä jo hetken aikaa. SAVU -viskilasit ovat otettu maailmalla hyvin vastaan ja Suomalaisella innovaatiolla on hyvät tulevaisuudennäkymät. Viskilasin ideana on poistaa alkoholin polttava vaikutus nenästä ja näin ollen parantaa hajukokemusta viskiä nautiskellessa. Moni asiakkaamme on kysynyt käyttöohjeita Savu -viskilaseille. 

Näin käytät SAVU -viskilasia:

SAVU -viskilasin käyttö on helppoa ja kokemattomampikin viskiharrastaja pääsee nopeasti jyvälle lasin käytöstä. 

Käyttö ilman jääpalaa:

Kaada viski hyllyjen päälle ja käytä muutama minuutti viskin visuaaliseen tarkasteluun. Nuuhki viskiä lasista noin kymmenen minuutin ajan niin huomaat aromien kehittyvän. 

Kymmenen minuutin jälkeen voit ottaa pieniä siemauksia viskistä ja tunnistatkin nyt miten maku ja haju tuntuvat voimakkaammilta, kun normaaleissa viskilaseissa.

SAVUCeersforTonight

Käyttö jääpalan kanssa:

Kaada viski ensin hyllyille ja sen jälkeen tiputa pienehkö jääpala lasiin. Ihaile samallalailla viskin visuaalista ilmettä ja haistele viskiä noin 10 minuutin ajan. Nauti haistelemisesta sen aikaa, kunnes jää sulaa ja putoaa lasin alaosaan. Aloita viskin maistelu lasin sileältä puolelta ja nauti. 

Seitsemän askelta täydelliseen kokemukseen

  1. Kaada juoma tilavuustasojen eli hyllyjen päälle.

  2. Pudota pieni, mieluiten kartiomainen jääpala lasiin, jotta SAVU:n alaosa tiivistyy täydellisesti.

  3. Käytä noin 2 minuuttia visuaaliseen nauttimiseen.

  4. Hengitä tuoksuja sisään nenän kautta muutaman kerran.

  5. Huomaat, kuinka tuoksu ja aromit kehittyvät ajan kuluessa. Useimmilla viskeillä havaitaan kaksi käännepistettä noin 4 ja 8 minuutin kohdalla.

  6. Noin 10 minuutissa jää on sulanut tarpeeksi ja putoaa SAVUn tiimalasin kaulan läpi. On aika maistaa!

  7. Hengitä kerran sisään, sitten siemaile ja hengitä ulos nenän kautta. Haistelemalla aivot ovat oppineet ja tässä vaiheessa haju- ja makusignaalit sulautuvat yhteen. Viskin lopullinen profiili on kuin kaiverrettu aivoihin.

Tuoksut ja aistimukset aikaansaavat dopamiinin vapautumista, mikä lisää aistillisen nautinnon synnyttämää positiivista tunnetta.

Voit myös katsoa SAVU -viskilasien käyttöohjevideon tästä.

 

Jätä kommentti

Osta nyt