Gear & Goods valikoima laajenee

Hedonistin asialla

Gear & Goods -verkkokauppa avattiin 6.1 ja ensimmäinen kuukausi on ollut positiivinen menestys. Asiakkaamme ovat ottaneet uuden verkkokaupan hyvin vastaan, Suosittu kelloalan verkkolehti Tyyliniekka kirjoitti meistä artikkelin ja suurimmilta kommelluksilta ollaan vältytty.

Tammikuun lopussa koitti myös päivä, jolloin Punavuoren Ranneke heräsi henkiin Gear & Goodsin rannekemallistona. Nato-rannekkeiden lisäksi pienen tiimimme ponnisteluiden ansiosta olemme nyt saaneet vankan pohjan kelloharrastajille esimerkiksi laajentamalla työkaluvalikoimaa sekä solmimalla yhteistyösopimuksen WOLF -kellolaatikkojen toimittajan kanssa. 

Tuotevalikoiman osalta on vielä paljon tehtävää ja GearandGoods.fi -verkkokaupan oma asiakasyhteisö on ollut aktiivisesti kehittämässä valikoimaa uuteen suuntaan. Ryhmän jäsenet ovat esimerkiksi äänestäneet kello-, viski-, sikari- ja nahkatuotteiden laajentamisjärjestyksestä. 

Kaupan omistajat ovat kokeneet tuotevalikoiman laajentamisen haasteellisena erityisesti luotettavien ja haluttavien toimittajien etsimisessä. Erityisen vaikeaa on luoda suhteet ulkomaisiin toimittajiin, että kaikki tarvittava "elämästä nauttijoille" olisi helposti saatavilla Suomalaisesta verkkokaupasta. 

Yksi merkittävä yhteistyö solmittiin kaupan avajaisviikonloppuna, kun Suomalainen SAVU GLASS lähti tekemään yhteistyötä kanssamme. 

"Allekirjoittanut on hämmästynyt, kuinka lasi voikaan vaikuttaa makuun näin paljon! Aromit tulevat huomattavasti paremmin esille ja muotonsa ansiosta alkoholin haihtuminen on vähäisempää, eikä näin leikkaa makua.
🥃🥃🥃" 

Seuraavina kuukausina on tarkoitus keskittyä haalimaan erilaisia kahvituotteita (pienpaahtimokahvit, aeropress -laitteet), sikarituotteita (humidorit ja leikkurit) sekä laajentaa viskiharrastajien tuotevalikoimaa. Myös mikrobrändikelloja koitetaan saada valikoimaan Suomalainen harrastajanäkökulma huomioon ottaen. 

Täyttä totta on ainakin se, että tekeminen ei tältä porukalta lopu. Yritämme pitää mielessä sen, että verkkokauppa ei ole ikinä valmis ja tuotevalikoiman osalta valitsemme vain niitä tuotteita mitä itse käytämme. 

 

 

Jätä kommentti

Osta nyt