Punavuoren Ranneke - Tavaramerkki osaksi Gear & Goods -verkkokauppaa!

Iloisia uutisia!

Gear & Goods -verkkokauppa (Enthusiast´s Gear & Goods Oy) ja "Galateia" Liisa Saarni ovat sopineet Punavuoren Rannekkeen eli PVR:n tavaramerkin siirrosta Gear & Goodsin omistukseen. Gear & Goods -verkkokaupalle siirtyy oikeus PVR tavaramerkkiin ja Liisa Saarni ryhtyy tuottamaan käsintehtyjä, kotimaisia lohen, mateen, kissakalan, poron ja muiden kotimaisten nahkojen kelloharrastajatuotteita verkkokaupalle.

Myös Punavuoren Rannekkeen sosiaalisen median kanavat herätetään henkiin, käyppä seuraamassa

-->Instagram<--     -->Facebook<--

Punavuoren Ranneke

Punavuoren Ranneke valmistaa käsityönä kellonrannekkeita Helsingin Punavuoressa

Kelloharrastajat tuntevat Punavuoren Rannekkeen, joka osakeyhtiöitettiin vuonna 2015. Lee Kasemetsin rinnalle tuli tuolloin kelloharrastajien keskuudesta ja Horologia-ryhmästä tuttu Tomi Niemenmaa. 

"Punavuoren Ranneke on kelloharrastajien piirissä tunnetuksi noussut kellotarvikkeiden, tarkemmin sanottuna nato-rannekkeiden ja kellorullien, toimittaja ja valmistaja. Tuttavallisemmin PVR:nä tunnettu yritys on luonut maineensa artesaanihenkisenä toimijana, jonka omaa tuotantoa olevat nahkaiset nato-rannekkeet ovat nousseet suureen suosioon." -kirjoittaa Tyyliniekka

Erityisen Punavuoren Rannekkeesta tekee Galateia-rannekkeet, jotka valmistetaan Helsingin Punavuoressa kalannahkuri Liisa Saarnin toimesta, joka on yksi Suomen edistyksellisimpiä kalannahan käsittelijöitä. 

Punavuoren Rannekkeen mateennahkaisia rannekkeita on käytetty muunmuassa Stepan Sarpanevan S.U.F Helsinki Vetehinen rannekellossa.

Jälleenmyyjäverkosto

Punavuoren ranneke onnistui rakentamaan Suomeen poikkeuksellisen suuren jälleenmyyjäverkoston ja tuotteita on saanut ostaa yli 30 jälleenmyyjältä. Tulevaisuudessa Gear & Goods yrittää saavuttaa vastaavan jalansijan kello- ja kulta-alan kärjen jälleenmyyjäkentässä. Mikäli olet kiinnostunut Gear & Goods tai Punavuoren Ranneke -tuotteista jälleenmyyntiin, olethan meihin yhteydessä. 

Made in Helsinki -tuotesarja

Rannekkeet syntyvät yhteistyössä Liisa "Galateia" Saarnin kanssa Helsingin Punavuoresta ja ne ovat alusta loppuun käsityötaidolla tehtyjä kotimaisa tuotteita. Rannekeita on saatavilla verkkokaupastamme ja jälleenmyyjiltämme. 

Galateia - Mateennahkainen kellonranneke

Jäämeri - Kissakalannahkainen kellonranneke

Punavuoren Poro - kaksiosainen poronnahkainen kellonranneke

Punavuoren Poro Single-Pass - Poronnahkainen natoranneke (Lue Tyyliniekan arvostelu tästä)

Vellamo - kaksiosainen lohennahkainen kellonranneke

Vellamo Single-Pass - lohennakainen natoranneke

Punavuoren Ranneke Gelateia

Jätä kommentti

Osta nyt