MAKSUTAVAT

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

 

Yhteistyössä Klarnan kanssa tarjoamme maksutavoiksi kortti- ja verkkopankkimaksun, sekä laskun ja erämaksun. Turvallinen maksuratkaisumme on nimeltään Klarna Payments.

Tarvitsetko apua? Ota yhteys suoraan Klarnan asiakaspalveluun:
https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/

Gearandgoods.fi verkkokauppa käyttää verkkomaksamisessa yhteistyökumppanina Klarnaa. Tarjoamme kortti- ja verkkopankkimaksun, sekä laskun ja erämaksun. Maksupalvelun nimi on Klarna Payments. 

Tutustu Klarna Payments maksutapoihin:

https://www.klarna.com/fi/smoooth/

Tunnistautumisen jälkeen Klarna näyttää sinulle tietyt tiedot heti. Tarpeelliset tiedot vaihtelevat ostoksen ja asiakkaan mukaan. Luottotarkistus tehdään maksutavasta riippuen. Klarnan luottotarkistukset eivät vaikuta luottokelpoisuuteesi, eikä Klarna luovuta tietojasi muille. 

Tunnistautumisen jälkeen Klarna Payments esittää vaihteohdot millä ostoksesi voit maksaa. Ennakkovalintana on Klarnan 14 päivän kuluton lasku. Voit valita sopivan maksutavan, kuten esimerkiksi pankkimaksun tai korttimaksun. 

Kaikki maksuihin liittyvät tiedot ja viestit tulevat sinulle suoraan Klarnalta.

Luovuttamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarnan ehdot. Painamalla Osta-painiketta hyväksyt Gear&Goodsin yleiset ehdot.

KORTTIMAKSU

Laadukas ja sujuva, mutta ennen kaikkea turvallinen ostokokemus on meille äärimmäisen tärkeää. Klarna Paymentsilla voit turvallisesti tehdä ostoksia huolimatta maksutavasta. 

 

LASKULLA MAKSAMINEN

Yhteistyökumppanimme Klarnan avulla tarjoamme sinulle mahdollisuuden laskulla maksamiseen. Klarna lähettää sinulle laskun erillisenä viestinä sähköpostiin. Klarna-laskulla maksaminen on turvallista ja helppoa. Et tarvitse maksukorttisi tietoja vaan maksat tilauksen, kun se on toimitettu sinulle. 

  • Maksuaika – aina vähintään 14 päivää
  • Laskutusmaksu 0,-
  • Aina 14 päivän peruuttamisoikeus etä- ja kotimyyntilainsäädännön nojalla*
  • Lataa laskusi osoitteessa osoitteesta klarna.fi
  • Mahdollisuus osamaksuun**

Lasku on maksettava 14 päivän kuluessa laskun päiväyksestä. Jos maksua ei tehdä, maksumuistutuksesta veloitetaan 5 EUR lisä ja viivästyskorko Suomen korkolain mukaan. Maksuhetkellä tehdään luottotarkistus, jolloin Klarna saattaa hakea luottotietoja. Henkilötiedot käsitellään voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

Kun maksutapa on lasku, Klarna suorittaa tilauksen yhteydessä tavanomaisen luottotarkistuksen. Jos Klarna ei hyväksy luottohakemustasi, et saa luottoa, ja Gear&Goods kehottaa sinua valitsemaan muun maksutavan. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysin tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottotarkistuksen tekemiseen ja markkinointiin. Yhteydenpidossa Klarnaan käytetään asiakasnumerona henkilötunnusta.

“Jotta voimme tarjota sinulle Klarnan maksutapoja, saatamme kaupan
ostotapahtuman yhteydessä välittää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen
muodossa Klarnalle, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän
maksutapoihinsa ja räätälöidä nämä maksutavat sinulle. Siirrettyjä henkilötietojasi
käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.”