Gear & Goods -rannekemallisto nyt saatavilla jälleenmyyjiltä!

Punavuoren Ranneke loi Suomeen aikanaan kellojen natoranneke buumin, mutta samalla myös poikkeuksellisen ison verkoston jälleenmyyjiä - joilta oli mahdollista ostaa PVR natoja, poronnahkaisia kellon rannekkeita ja Made in Helsinki -malliston käsin tehtyjä kalannahkarannekkeita. 

Gear & Goods jatkaa Punavuoren Rannekkeen viitoittamaa tietä ja G&G -rannekemalliston kellon rannekkeita on mahdollista käydä hypistelemässä valikoiduilla jälleenmyyjillä. 

Kelloharrastajat ja suurin osa asiakkaistamme ovat pitkään toivoneet mahdollisuutta käydä tutustumassa tuotteisiimme (muuallakin kuin Joensuussa) ja nyt tämä on mahdollista. 

Gear & Goods - PVR - Jälleenmyyjäksi

Gear & Goods uusin rannekemallisto (Sailcloth, Seatbelt 2.0, Chevron & Canvas) Punavuoren Rannekkeen innoittamalla myymäläständillä. 

Gear & Goods - kellon rannekkeet - Jälleenmyyjät

Ensimmäinen jälleenmyyjä Kulta-Center Flagship Tampere

Gear & Goodsin ensimmäinen jälleenmyyjä on Suomessa erittäin arvostettu ja asiakaspalvelustaan tunnettu kulta-center.fi -verkkokauppa ja sen lippulaivamyymälä Tampereella. 

Kulta-Center Flagship Tampere - Gear & Goods kellon rannekkeet

Tampereen, eli kotoisammin mansen (Manchesterin) sydämmessä sijaitsee huippuvarusteltu lippulaivamyymälä ja hitaan kansan luksuksen uusi kruunu. Tampereen myymälästä löytyy laaja valikoima sveitsiläisiä laatukelloja ja asiantuntemusta kellosepän osaamisella. 

Myymälässä on Gear & Goodsin brändiin sopiva kellolounge, jossa on mahdollista ottaa pieni pala rauhaa, fiilistellä kelloja (ja nyt myös laaturannekkeita) sekä pelata kellopeli loppuun. Heillä on muuten myös käyntitarkastuspalvelu, eli voit kiikuttaa 150.000 € maksavan Grönefeldtin sinne tsekkaukseen!

Arvostamme yhteistyötä Kulta-Centerin kanssa ja ajatukset osuivat yhteen Voila! Ja eikun HÖKÖLLE!

Painele siis meidän Valco -mukit korvilla osoitteeseen Hämeenkatu 27!

Jälleenmyyjäksi

Mikäli haluat nostaa oman kello-, kulta- tai ennustuskivikauppasi myyntiprofiilia ja tarjota kansalle sitä mitä kansa haluaa - laita viestiä hallituksen puheenjohtajallemme, saat häneltä ilmaisen konsultaation!

(onnistuu tästä, tai ihan vaan meiliä asiakaspalvelu@gearandgoods.fi )