Gear & Goods -rannekemallisto nyt saatavilla jälleenmyyjiltä!

Punavuoren Ranneke loi Suomeen aikanaan kellojen natoranneke buumin, mutta samalla myös poikkeuksellisen ison verkoston jälleenmyyjiä - joilta oli mahdollista ostaa PVR natoja, poronnahkaisia kellon rannekkeita ja Made in Helsinki -malliston käsin tehtyjä kalannahkarannekkeita. 

Gear & Goods jatkaa Punavuoren Rannekkeen viitoittamaa tietä ja G&G -rannekemalliston kellon rannekkeita on mahdollista käydä hypistelemässä valikoiduilla jälleenmyyjillä. 

Kelloharrastajat ja suurin osa asiakkaistamme ovat pitkään toivoneet mahdollisuutta käydä tutustumassa tuotteisiimme (muuallakin kuin Joensuussa) ja nyt tämä on mahdollista. 

Gear & Goods - PVR - Jälleenmyyjäksi

Gear & Goods uusin rannekemallisto (Sailcloth, Seatbelt 2.0, Chevron & Canvas) Punavuoren Rannekkeen innoittamalla myymäläständillä. 

Gear & Goods - kellon rannekkeet - Jälleenmyyjät

Kulta-Center Flagship Tampere

Gear & Goodsin jälleenmyyjä on Suomessa erittäin arvostettu ja asiakaspalvelustaan tunnettu kulta-center.fi -verkkokauppa ja sen lippulaivamyymälä Tampereella. 

Kulta-Center Flagship Tampere - Gear & Goods kellon rannekkeet

Tampereella sijaitsee huippuvarusteltu Kulta-Center Flagship store. Tampereen myymälästä löytyy laaja valikoima sveitsiläisiä laatukelloja ja asiantuntemusta kellosepän osaamisella. 

Myymälässä on Gear & Goodsin brändiin sopiva kellolounge, jossa on mahdollista ottaa pieni pala rauhaa, fiilistellä kelloja (ja nyt myös laaturannekkeita) sekä pelata kellopeli loppuun. Heillä on muuten myös käyntitarkastuspalvelu, eli voit viedä arvokellosi käynnin tarkastukseen. 

Painele siis meidän Valco -mukit korvilla osoitteeseen Hämeenkatu 27!

Kelloseppä Tampere

Kelloseppä Tommi Alanen on erittäin arvostettu arvokellojen huoltoon- ja kunnostukseen panostanut toimija Tampereella. 

Kelloseppä Tampere on valtuutettu Omega, Hamilton, Tissot, Longines, Calvin Klein, Rado- ja Certina huoltopiste. 

Löydät Gear & Goods Sailcloth, Seatbelt 2.0 ja Chevron Single-Pass -rannekkeet Kelloseppä Tampere -myymälästä osoitteesta Satamakatu 3, 33200 Tampere. 

Jälleenmyyjäksi

Mikäli olet halukas liittymään kasvavaan jälleenmyyjäverkostoomme, niin ota yhteyttä: 

(onnistuu tästä, tai ihan vaan meiliä asiakaspalvelu@gearandgoods.fi )