Gear&Goods

All FOR ENTHUSIAST´S

Gear & Goods on verkkokauppa fanaattisille harrastajille. Kaikki lähti rakkaudesta elämän pieniin nautintoihin. Mekaaniset kellot, laadukkaat nahkavalmisteet, papujauhettu kahvi sekä laadukas viski. Huomasimme, että mistään verkkokaupasta ei kätevästi saa näitä kaikkia tuotteita. Idea kyti päässämme useamman vuoden ja sen jälkeen lähdimme taklaamaan ongelmaa. 

Haluamme luoda pitkäkestoisia asiakassuhteita ylivertaisella palvelulla ja panostaa henkilökohtaisesti siihen, että kaikki elämästä nauttijat saavat haluamansa tuotteet saman katon alta.

Jokainen tuote on joko suunniteltu, mietitty tai vähintään kerätty Gear&Goods -tiimin pikkukätösin. 

"Gear & Goodsin kantava idea on myydä sellaisia tuotteita, mitä itse fiilistelemme, käytämme ja haluamme"

Whiskeyglass
Tavoitteena kehittää konseptia ja tarjota laadukkaita tuotteita, jotka kertovat tarinan fiilistelystä. Tarinan fanaattisuudesta. Ja tarinan niistä, jotka jakavat saman hulluuden kanssamme.
Haluamme tarjota verkkokaupassamme laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Oman tuotannon rannekkeemme ja nahkatuotteemme suunnitellaan aina asiakasnäkökulma huomioon ottaen. Meille tärkeää on tuoda Suomalaista huippuosaamista esille ja verkkokaupan tavoitteena onkin tarjota valikoituja suomalaisten kädentaitajien (nahantyöstäjät, kultasepät, kellosepät) tuotteita maailmalle. Ajattelemme, että tämä sataa meidän kaikkien laariin ja me haluamme luoda yhteisöä, näkyvyyttä ja yhteenkuuluvuutta rakastamiemme tuotteiden ympärille. 

Join the Cult

Ilmeisesti jos olet lukenut näin pitkälle, voidaan olettaa että ajattelet näistä asioista samalla tavalla kuin me. Fiilistelet samoja tuotteita, tykkäät laadusta ja haluat panostaa itseesi sekä nauttia pienistä hetkistä. Jaa kuvasi tuotteistamme, ajatuksistasi ja tuotekavalkaadistasi häshtägillä #gearandgoods. 
"Tavoitteenamme on rakentaa verkosto, missä viskiharrastajat, kelloharrastajat, kahvilla hifistelevät & muut laadukkaita tuotteita fiilistelevät oikeasti löytävät toisensa ja pitävät hauskaa"